d117a.newvoices@gmail.com

Η Δική σας Ιστορία

Η Επιτροπή Γυναικείων & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Λέσχης μας, διοργάνωσε την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 , το 1ο Διαδικτυακό Συμπόσιο, με 4 ομιλητές με θέμα “η Δική τους Ιστορία” . Οι προσκεκλημένοι ομιλητές μίλησαν για τα προβλήματα   που αντιμετώπισαν με την αναπηρία τους  και πως ξεπέρασαν αλλά και ξεπερνούν με την δύναμη της ψυχής τους  όλα τα εμπόδια και δυσκολίες,  γίνονται για όλους εμάς  παράδειγμα για την τόλμη , την επιμονή , την υπομονή και το θάρρος τους.  Συζήτησαν μαζί μας   και απάντησαν στην ερώτηση που τους τέθηκε από τη Πρόεδρο της Λέσχης μας σχετική με τα ανθρώπινα Δικαιώματα .

Την διαδικτυακή μας συνάντηση την ονομάσαμε Διαδικτυακό Συμπόσιο γιατί αμέσως μετά τις ομιλίες διεξήχθη συζήτηση και με όσους παρακολούθησαν αυτη τη συμβολική διαδικτυακή συνάντηση.

Η Λέσχη μας ευχαριστεί ιδιαίτερα του  προσκεκλημένους ομιλητές μας για τη συμμετοχή τους

Ομιλητές ο Παρολυμπιονίκης κ. Α. Τσαπατάκης, ο Αντιπρόεδρος του Χριστοδούλειου Ιδρύματος , Μέλος Δ.Σ ΠΑ.Σ.ΠΑ, Υποψήφιος Διδάκτωρ Τμήματος Ναυτιλίας & Επιχειρηματικών Υπηρεσιών Πανεπιστημίου Αιγαίου κ. Σοφοκλής Αλέπης, η Δικηγόρος Αθηνών , Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Σχολής Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας L. Μαρία Κάτρη, η Τραπεζική υπάλληλος L. Δάφνη Διβάρη .

Στην εκδήλωση παρεβρέθηκαν : ο Πρόεδρος της Οργάνωσης EQUAL κ. Φρεμεντίτης, η κα. Μαρία Νάτσιου,  η Αμέσως Προηγούμενη Κυβερνήτης PIDG Έφη Νικολαίδη  , ο Α’ Αντικυβερνήτης Μιχάλης Κλειισαρχάκης, ο Β’ Αντικυβερνήτης Άγγελος Πολυλάς , ο PCC Αιμίλιος Χρυσόπουλος, η PDG Πόπη Μουτάφη , η Πρόεδρος Περιοχής L. Θεοφανώ Κοτσώνα Περδικάρη , ο Πρόεδρος Ζώνης και μέλος της Λέσχης μας L.Γιώργος Πατεράκης, ο GUiDING Lion της Λέσχης μας L. Μανώλης Καρανίκας, εκπρόσωποι των Λεσχών Ασκληπιος Medical ,Αθηνών Κέντρου, Ροιάς, Αργυρούπολη-Διόσκουροι, Ηράκλειο, Ολυμπιάδα, Παλαιό Φάληρο Τρίτων .

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »