d117a.newvoices@gmail.com

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΦΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ PERUGIA FONTI DI VGGIO D108L

Με την ολοκλήρωση  της δεύτερης φάσης του μνημονίου φιλίας και συναντίληψης μεταξύ  των Λεσχών The Lions Club of Athens Specialty New Voices Θ117A και Τhe Perugia Lions Club Fonti Di Veggio D108L και την επίσκεψη των 6 εκπροσώπων της Ιταλικής Λέσχης στη Χώρας μας,  μας δόθηκε η  ευκαιρία να περάσουμε δυο μέρες γεμάτες πολιτισμό, φιλία και δράση.

Το πρόγραμμα περιελάβανε επίσκεψη στη Βουλή  των Ελλήνων και ξενάγηση στη νέα Έκθεση εντός της Βουλής , τον Μητροπολιτικό Ναό  των Αθηνών ,  τη Ρωμαϊκή Αγορά,  το Ωρολόγιο του Ανδρόνικου Κυρρήστου, την περιήγηση  στην Πλάκα, το  δείπνο  σε Παραδοσιακή Ταβέρνα στα Αναφιώτικα με θέα το Ερέχθειο, τον Λυκαβηττό και το κέντρο της Αθήνας .

Επισκεφθήκαμε το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που σχεδιάστηκε από τον Ιταλό αρχιτέκτονα Renzo Piano, μετά από διαγωνισμό . Ενώ κάναμε το γύρο του Κέντρου της Αθήνας και είδαμε  τα εμβληματικά κτίρια της. Επίσης πραγματοποιήθηκε Εθιμοτυπική Επίσκεψη στη Λαϊονική Στέγη και τον Κυβερνήτη του Θ117Α Άγγελο Πολυλά.

Η τελετή υπογραφής του συμφώνου φιλίας πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων όπου ο Πρόεδρος της Ιταλικής Λέσχης μετά από την ομιλία του παρέδωσε στα μέλη της Λέσχης μας και στους Αξιωματούχους του Θέματος τα λαβαράκια της Perugia Lions Club Fonti Di Veggio.

Ακολούθησε αναγγελία της νέας καμπάνιας από τη Πρόεδρο της Λέσχης The Lions Club of Athens Specialty New Voices που ξεκίνησαν  οι δύο Λέσχες μαζί ως κοινή δράση  “Lions Let’s Play Ping Pong”,  μια υπό καμπάνια της Καμπάνιας Ισότητας (E)Quality Campaign της Λέσχης μας,  για την ουσιαστική επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων, λαών, χωρών. Η αναφορά στο παιχνίδι του ping pong είναι μεταφορική. Πρόκειται για ένα παιχνίδι δίκαιο στο οποίο εναλλάσσονται οι ρόλοι των παικτών. Δώσαμε τη πρώτη μας ρακέτα ping pong την οποία φιλοτέχνησε αφιλοκερδώς  η γνωστή Ζωγράφος Άντα Τσιροπούλου και ζητήσαμε από την Ιταλική Λέσχη να συνεχίσει τη δράση αυτή στη Περούτζια, ώστε να περάσει το μήνυμα της ουσιαστικής επικοινωνίας για τα ανθρώπινα δικαιώματα,  εμβαθύνοντας  στις ανθρώπινες σχέσεις .

Με την  παρουσία τους  μας τίμησαν ο Κυβερνήτης Θ117 Α Νοτίου Ελλάδος και Νήσων Άγγελος Πολυλάς ο οποίος απηύθυνε Χαιρετισμό , ο PCC Σπύρος Σερεμίδης Specialty Clubs Coordinator καθώς και  Αξιωματούχοι του Θέματος  και εκπρόσωποι Λεσχών που ανταποκρίθηκαν έγκαιρα στη πρόσκληση μας.

Ευχαριστούμε τη ΛΑΕΔ που για χάρη της σημαντικής Τελετής άνοιξε νωρίτερα  τις αίθουσες της για να μας υποδεχτεί. Ευχαριστούμε τους  Χορηγούς μας, το   Catering Μαμαλάκης για το εξαιρετικό δείπνο και το  Convention & Visitors Bureau Athens Development & Destination Management Agency για το δείπνο άφιξης των Μελών της Ιταλικής Λέσχης.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »