Τη Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην αίθουσα Καλλίστη της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ) πραγματοποιήθηκε η Επίσημη Επίσκεψη του Κυβερνήτη Θ117Α  Άγγελου Πολυλά συνοδεία του Β’ Αντικυβερνήτη Μανώλη Βεργετάκη, της Γραμματέως Τούλας Πρωτόπαπα, της Ταμία Βίκυς Αμπελιώτου και της Προέδρου Περιοχής Σάσας Σερεμίδη .  

Ο Κυβερνήτης εξήρε το έργο της Λέσχης αναφέροντας στην ομιλία του ότι, οι Διεθνείς απέστειλαν για τη Λέσχη το βραβείο  Excellence Club Award για το 2021-2022 , ενώ η Πρόεδρος Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή στην ομιλία της επεσήμανε  πως οι διακρίσεις που έλαβε η Λέσχη είναι αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας των μελών της και ευχαρίστησε τα μέλη που τη στήριξαν με τις δράσεις τους.  

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης έγιναν δύο εισδοχές μελών της Μίλιανα Γκολούποβιτς Δεληγιάννη και της Λουκίας Κεφαλογιάννη . Καλωσορίζουμε τα νέα μας μέλη  και τους ευχόμαστε καλή Λαιονική πορεία !!!!

Με την ευκαιρία κόψαμε την Πίτα της Λέσχης . Τυχεροί της χρονιάς που κέρδισαν τα δύο φλουριά ήταν ο  Α’ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Αποστολόπουλος και η  Στέλλα Δεναξά.

On Sunday, January 8th, held the Official Visit of the Governor D117A Angelos Polylas accompanied by the Second V. Governor Manolis Vergettakis, the Secretary Toula Protopapa, the Treasurer Vicky Abeliotou and the Area President Sasha Seremidis , in the Kallistis Hall of the Armed Forces Officers Club (LAED).
The Governor congratulated the member of the Club and the President for their excellent work, mentioning in his speech that LCI sent for the Club the Excellence Club Award for 2021-2022, while the President Olga Pavlidou Koutroumpis in her speech noted that the distinctions received by the Club are the result of the overall effort of its members and thanked the members who supported the Club with their actions, presented an account of the Club’s activities this year in a video she created.
During the visit, two inductions of members were made by Miliana Golupovich Deligianni and Lucia Kefalogianni. We welcome our new members!!!!
On this occasion we cut the Club’s Pie. The lucky winners of the year who won the two coins were 1st Vice President Ioannis Apostolopoulos and Stella Denaksa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »